Δελτίο Τύπου Ημερίδα ADVANCE Pharmacies

Featured_dsc_4494

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα η Ημερίδα «Ο ηγετικός ρόλος των Φαρμακείων – μελών της ADVANCE στον τομέα της Υγείας» που διεξήχθη το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο Electra Palace στην Αθήνα.

 

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να δοθεί το στίγμα της νέας κατάστασης στο χώρο της Υγείας και να παρουσιαστούν τα επόμενα στάδια της καταξιωμένης – βάσει αποτελεσμάτων – στρατηγικής της εταιρείας. Στα πλαίσια αυτά οι φαρμακοποιοί-μέλη ενημερώθηκαν για την εικόνα της αγοράς, τις εξελίξεις του λιανεμπορίου σε Διεθνές επίπεδο και τις τάσεις στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών από έγκυρους οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα, άμεσα υλοποιήσιμα εγχειρήματα, τα οποία θα ενισχύσουν τον ηγετικό ρόλο των φαρμακοποιών-μελών. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε η δυναμική συνεργασία της ADVANCE με γνωστό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας καθώς και η νέα εμπορική κίνηση, με την οποία εξασφαλίζονται μεγάλες προοπτικές στην αναγνωρισημότητα του Δικτύου ADVANCE!

 

 

Λεζάντα για τη φωτογραφία:

Στην κατάμεστη αίθουσα του Electra Palace, οι φαρμακοποιοί-μέλη της Advance ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα στρατηγικά πλάνα του Δικτύου.

« Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου

Advance Health - Portal Υγείας & Ομορφιάς