Στρατηγική Συνεργασία Advance Pharmacies - ΣΒΙΕ

Featured_sbie01

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την ADVANCEPharmacies. Η κορυφαία Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας της χώρας και το μεγαλύτερο Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακείων ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αναβάθμισης των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχει κάθε σύγχρονο φαρμακείο και δημιουργώντας ένα πλέγμα εξειδικευμένων επαγγελματικών σεμιναρίων για στελέχη και βοηθούς φαρμακείου.

Το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον του φαρμακείου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση σε πραγματικά εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να ανταπεξέλθει στις σύνθετες ανάγκες των ασθενών - πελατών, καθιστούν απαραίτητο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις νέες τάσεις της αγοράς.

Φωτο 02

Η υψηλή τεχνογνωσία της Advance στην οργάνωση και λειτουργία πρότυπων φαρμακείων σε συνδυασμό με το κύρος και την εμπειρία της ΣΒΙΕ στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας αποτελούν τα θεμέλια της σημαντικής αυτής σύμπραξης και διασφαλίζουν την επιτυχία της.

Φωτο 03

Βασικοί στόχοι των προσφερόμενων σεμιναριακών προγραμμάτων είναι, αφενός η διεύρυνση των γνωστικών οριζόντων των συμμετεχόντων, αφετέρου δε η παροχή χρηστικών κατευθύνσεων και λύσεων στην καθημερινότητα του φαρμακείου.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με μια ακόμη μεγάλη αποκλειστική συνεργασία, επιβεβαιώνει το απαράμιλλο επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων επαγγελματιών που διαχρονικά ξεχωρίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παρεχόμενα προγράμματα:

Find us on:

https://www.facebook.com/ieksvie/

https://www.instagram.com/ieksvie/

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

210 32.32.323

info@sbie.edu.gr

« Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου

Advance Health - Portal Υγείας & Ομορφιάς