Το Δίκτυο Φαρμακοποιών ADVANCE Pharmacies υποστηρίζει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σϋνορα

Featured__

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία παρέχει ιατρική βοήθεια σε ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, πολιτικές πεποιθήσεις και φύλο.

 

Ενώ στην Ελλάδα ο εμβολιασμός των παιδιών θεωρείται δεδομένος, σε πολλές χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν λόγω της μηνιγγίτιδας. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα υλοποιούν κάθε χρόνο μαζικές εκστρατείες εμβολιασμού.

 

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακοποιών ADVANCE Pharmacies υποστηρίζει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, οργανώνοντας ενέργεια μέσω της Card’Advantage (σύστημα πιστότητας του Δικτύου κατά το οποίο ο πελάτης έχει προσωπική κάρτα και με τις αγορές* του συγκεντρώνει πόντους για δώρα και άλλα προνόμια).

 

Συγκεκριμένα, για το 2011, με κάθε εξαργύρωση πόντων για την παραλαβή οποιουδήποτε δώρου, ο φαρμακοποιός δεσμεύεται – χωρίς καμία υποχρέωση από τον πελάτη – να αποδώσει 1 εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Υπολογίζεται ότι περισσότερες από 1500 ζωές θα σωθούν μέσω  της εν λόγω ενέργειας.

 

Η κ.Μαρία Νομικού, Διευθύντρια Ανεύρεσης Πόρων Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ελληνικού τμήματος, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ευγενική πρωτοβουλία του Δικτύου Advance Pharmacies να συμμετάσχει στην καμπάνια διάδοσης του εμβολίου και την οικονομική υποστήριξη της προσπάθειάς μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Δικτύου για την ευγενική τους πρωτοβουλία. Η απόφασή σας, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά συγκυρίας, να επενδύσετε στις ανθρωπιστικές αξίες, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο έργο μας».

 

*εξαιρούνται τα φάρμακα και τα είδη βρεφικής διατροφής.

« Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου

Advance Health - Portal Υγείας & Ομορφιάς